NOVI ZVEZDIN IGRAČ - Perperoglu: Nikada se nisam plašio izazova

Autor:

Sport

06.08.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stratos Perperoglu će naredne sezone igrati u Crvenoj zvezdi. Grk jedva čeka da zaigra u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport

- Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja koje otvaram u svom životu. Nikada se nisam bojao novih izazova, voleo sam da se nalazim u takvim situacijama. Zato jedva čekam da počnem da radim i treniram sa novim saigračima u dresu Crvene zvezde. Takođe radujem se što ću sada na pravi način i malo bolje upoznati i grad Beograd - rekao je Perperoglu.

On je doda da je spreman za sve izazove.

- Moja motivacija je da zaista volim i uživam u onome što radim. Zahvalan sam Bogu na karijeri koju imam i timovima, velikim timovima i klubovima, za koje sam igrao. Novi ciljevi i izazovi su tu, da pomognem mom novom timu, Crvenoj zvezdi da ispuni sve ciljeve koji su zacrtani u sezoni koja sledi.

Grk poznaje novog trenera Zvezde Milana Tomića.

- Razgovarao sam sa trenerom, radili smo zajedno i imali smo odličnu komunikaciju još iz vremena kada smo bili zajedno u Olimpijakosu. Uz to, Crvena zvezda je klub sa velikom tradicijom, sa ogromnim brojem navijača, sve zajedno – biće vrlo uzbudljivo i interesantno igrati u dresu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Perperoglu jedva čeka da istriči pred navijače Crvene zvezde.

- Dobro mi je poznato kakvu atmosferu mogu da naprave naši navijači u Beogradu. Zaista tako mislim, to je jedno od najboljih mesta za igranje košarke, gledajući atmosferu na tribinama. Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading