Težak poraz srpskih mladih košarkašica!

Autor:

Sport

06.08.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska juniorska reprezentacija Srbije pretrpela je prvi poraz na Evropskom prvenstvu u Italiji od selekcije Češke rezultatom 79:44.

RepublikaFoto: Kss.rs
Juniorke pretrpele poraz!

Srpske juniorke su odmah uhvatile tempo i sjajno otvorile utakmicu. Odigrale su zaista odličnu prvu četvrtinu, a onda je došlo do oscilacija u igri našeg mladog tima.

Posle prve četvrtine naš mladi tim je vodio sa 21:8. Međutim, ubrzo je došlo do velikog preokreta.  Čehinje su napravile seriju 17:0 i uspele da preokrenu rezultat (25:21) . Do kraja poluvremena srpske reprezentativke su uspele da zaustave nalet Čehinja, ali ne i da nadoknade zaostatak, prvo poluvreme je završeno rezultatom 31:28.

Trojka Katarine Jakovljević bilo je sve što je naš mladi tim uradio na početku drugog poluvrmena. Čehinje su  bile sve preciznije, sve im je išlo od ruke, a naša mlada selekcija je stala, na kraju treće četvrtine Čehinje su vodile sa 53:34.  Nažalost, mlade košarkašice nisu uspele da se vrate do kraja meča. 

Juniorke Srbije plasirale su se u narednu fazu, kao i sve ostale reprezentacije, pošto je sistem turnira takav da se grupna faza igra za što bolji plasman, a protivnika će saznati do kraja ovog ponedeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading