VERAN ZVEZDI I BEOGRADU! Cirbes OBJASNIO kako se voli klub!

Autor: kkcrvenazvezda.rs

Sport

11.08.2018

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački košarkaš i povratnik u redove crveno-belih, Majk Cirbes govorio je o ponovnoj saradnji sa crveno- belima, kao i o tome koliko mu Beograd znači.

RepublikaFoto: Starsport
Cirbes kod kuće!

- Naravno da možemo da kažemo da sam se vratio kući, ja sam to oduvek i pričao da je Crvena zvezda moja kuća. Mnogo stvari mogu da kažem o mom povratku u Beograd, ali mislim da je rečenica koja obuhvata sve što bih želeo da kažem – vratio sam se kući - istakao je Cirbes.

Posle dve godine ponovo će obući dres crveno-belih, iako po njegovim rečima znao je da će ponovo zaigrati za klub sa Mlalog Kalemegdana.

- Veoma sam srećan zbog povratka. Svakog leta sam dolazio u Beograd, bilo je tako i ovog. Čim se ukazala mogućnost da se vratim u klub, to se odmah i dogodilo - rekao je nemački centar.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

Na vratima su ga sačekala dobro poznata lica.

- Malo kada razmislim čini mi se da je Laza (Branko Lazić) jedini koji je ostao u timu iz mog prvog perioda u crveno-belom dresu. Naravno, tu su i članovi stručnog štaba, menadžment kluba... Evo na primer Laka je tu - pokazao je Cirbes u pravcu ekonoma prvog tima Crvene zvezde.

Cibes je govorio i o očekivanjima za narednu sezonu.

- Trener i saigrači jesu novi i zbog toga mislim da u ovom trenutku ne treba puno da pričamo i da podižemo očekivanja na previsok nivo. Menadžment kluba je baš kao i svake prethodne sezone formirao odličan tim. Sledi nam ulazak u dvoranu, mnogo rada i zaista verujem da će ovo biti odlična sezona za nas - naveo je Cirbes.

Reprezentativac Nemačke je na testiranjima bio zajedno sa Majklom Odžom pa je to bio rad da prokomentariše roster crveno-belih.

- Jedino što smo za sada razgovarali Odžo i ja je bilo da zaista moramo da napravimo sliku sa ovog mini-okupljanja. Deluje mi da će biti teško na treninzima sa njim. Mislim da generalno imamo odličan tim, a osvrnuću se posebno na centarsku liniju. U rosteru su pored mene dva veoma dobra centra. Biće veoma teško za sve nas, ali to je odlično za tim. Borićemo se na treninzima za svaki minut na terenu i to garantuje da ćemo svakog dana napredovati - zaključio je povratnik u redove Crvene zvezde Majk Cirbes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading