ŽELI POVRTAK U EL: Lončar otkrio koliko igrača još dovodi Partizan

Autor:

Sport

12.08.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vetrovi u Partizanu... Posle nekoliko teških sezona klub se vraća na pravi kolosek. Sportski direktor Nikola Lončar govorio je o svim aktuelnim temama.

RepublikaFoto: Starsport

On je najavio još pojačanja.

- Tražimo još jednog igrača u reketu i možda ukoliko procenimo u toku priprema, da će nam biti potreban još jedan košarkaš spolja ili unutra. Zasada samo ta četvorka, ili četiri na pet - rekao je Lončar za "Novosti".

On je otkrio ambicije svog kluba.

- Partizan mora da se vrati u poziciju da bude kandidat za trofeje u svim takmičenjima. Možda za Evrokup ne možemo da budemo toliki optimisti, ali ovaj klub ne sme u Evropi da ima samo jednu pobedu kao prošle sezone. To je potpuno nedopustivo. Ne mogu da kažem da je cilj biti među četiri u ABA ligi, mi to moramo da uradimo. Moj lični stav je da što pre moramo da se vratimo u Evroligu, a svi znamo kako se do nje dolazi.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolaloncar

Lončar smatra da je ABA liga izuzetno jaka ove godine.

- Ne odustajemo ni od jednog trofeja. Možemo da budemo mnogo bolji nego prethodne godine. Možda na startu nismo favoriti kao Zvezda, Budućnost, Cedevita, ali tu smo negde. Lako se to tokom sezone promeni. Baš sam pričao sa mojim košarkaškim društvom pre neki dan. Španska liga jeste najjača, tu su onda Turci, pa su posle bili Italijani, Grci... Međutim, koja liga je sad jača od ABA? Pa kakve su samo igrače doveli Cedevita i Budućnost - zaključio je Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading