SRBIJO, NE BRINI! Bjelica otkrio ko će pojačati reprezentaciju u kvalifikacijama za Mundobasket!

Autor:

Sport

17.08.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš, Nemanja Bjelica trenutno je u Beogradu, gde je posetio košarkaški kamp "Košarka bez granica". Bjelica i njegov novi saigrač u najjačoj ligi, Bogdan Bogdanović igraće za Srbiju u nastavku kvalifikacija za Mundobasket.

RepublikaFoto: twitter.com/Sacramento Kings
Bjelica o nastupu u reprezentaciji!

Srbiju očekuju dueli protiv Grčke 13. septembra i Estonije 16. septembra u Beogradu.

- Treniramo, spremamo se, tu je i Raduljica i još nekoliko momaka. Spremamo se za reprezentaciju, pa posle idemo u NBA- rekao je Bjelica. 

Bogdan Bogdanović nema dilemu da li će nastupiti u kvalifikacijama.

RepublikaFoto: Kss.rs

- Tu sam i spreman sam. Važni su mečevi sa Grčkom, ali mislim da su mnogo važniji oni posle s Izraelom. Mislim da ćemo s njima da se koljemo za prolaz- rekao je Bogdanović.


„Orlovi“ posle septembra gostuju Izraelu 30. novembra, a zatim će bitio domaćini Grcima 3. decembra. Krajem februara gostuju Estoniji i zatim sledi duel sa Izraelom na domaćem terenu. 

Na čelu tabele Grupe L su Nemačka i Grčka sa skorom 6-0, Srbija je druga sa četiri pobede i dva poraza, Izrael ima 3-3, a Gruzija i Estonija dva trijumfa i četiri poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading