Košarkaš Fenerbahčea oštro po FIBA!

Autor:

Sport

24.08.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten italijanske reprezentacije i član Fenerbahčea Luiđi Datome kritkovao je Svetsku košarkašku federaciju (FIBA) zbog "prozora" u toku sezone i odluke da uvede kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: euroleague.net
Luiđi Datome

Datome je propustio dve akcije u novembru i martu sa Azurima, ali se sada stavio na raspolaganje za septembarsku, uz upozorenje da neće moći svi to da urade, posebno igrači iz NBA lige.

- Neozbiljno je da Fenerbahče igra bez mene, a isto je i da Košarkaški savezi zovu igrače i posle dva treninga ih pošalju na teren - rekao je Datome za "Korijere delo Sport".

RepublikaFoto: Starsport
KK Fenerbahče

Situaciju na relaciji FIBA - Evroliga opisao dugogodišnji rat moći dve organizacije.


"Za reprezentacije nisu igrali najbolji igrači, samo oni koji su mogli. Publika nije videla najbolje... Košarka mora da zna kako da privuče što više navijača, a sadašnje stanje deluje mi kao velika glupost. Završio sam sezonu sa više od 100 mečeva sa Fenerbahčeom i Italijom", kaže on.

Poziv Italijanima je već otkazao tandem iz NBA lige Marko Belineli - Danilo Galinari i to u trenutku kada su im potrebne pobede nad Poljskom i Mađarskom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading