SRPSKI PLEJMEJKERI PRAVI PAPUČARI: TEU I NEDOVIĆU ŽENE BIRALE KLUB

Autor:

Sport

25.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejkeri Nemanja Nedović i Miloš Teodosić potvrdili su se kao pravi papučari jer su klubove birali da bi udovoljili svojim lepšim polovinama!

RepublikaFoto: instagram.com/neda1624
Nedović sa devojkom

Nemanja Nedović potpisao je za italijanski Armani, između ostalog, i da bi njegova verenica Mina Milutinović, koja se bavi manekenstvom, imala priliku da radi u gradu mode Milanu.

LJUBAZNI LJUDI

S druge strane, Teodosić je dugo vagao ponude NBA klubova i opredelio se za Los Anđeles Kliperse. Jedna od stvari koja mu je olakšala izbor je i činjenica da je tako njegova supruga Jelisaveta Orašanin dobila priliku da svoje glumačke sposobnosti predstavi i u Holivudu.

Nedović je sa italijanskim klubom potpisao ugovor na dve sezone i zaradiće 1,8 miliona evra, a tvrdi da odluka o novom klubu za njega uopšte nija bila teška.

- Od početka kada smo počeli da gledamo ka potencijalnim destinacijama, Milano je bio tu sa sjajnom ponudom. Za mene, za porodicu, moju devojku, koja radi kao model, tako da će imati dosta posla ovde. Živeo sam u Italiji, znam zemlju, volim hranu i ljude ovde. Ljudi su veoma ljubazni i bio sam veoma impresioniran planom kluba i igračima koji su potpisali. Nije bila teška odluka - kazao je Nedović.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Bivši košarkaš Crvene zvezde priznao je da se od Armanija očekuje titula u Italiji i plasman u top osam Evrolige.

- Očekivanja su mi baš velika. Svi od nas očekuju da osvojimo Seriju A, a voleli bismo da dođe do trofeja i u Kupu. Takođe, Evroliga nam je najveća želja i bilo bi lepo kada bismo se kvalifikovali za top osam. Bilo bi sjajno kada bismo imali šansu i za fajnal-for. Mislim da imamo kvalitet, igrači su tu, samo je pitanje hemije u timu i kako da krenemo u Evroligu. U košarci je sve moguće, što je prošle godine pokazao Žalgiris - rekao je Nedović.

TRAŽIO GA ČIKAGO

Za razliku od Nedovića, Teodosić nije javno govorio o tome da je supruga uticala na njegovu odluku da se preseli u holivudski komšiluk. Srpski virtuoz imao je ponude Čikago Bulsa, bio je velika želja Kvina Snajdera u Juti, dok su ga raširenih ruku čekali i Sakramento Kingsi, na čelu sa Vladom Divcem i Predragom Stojakovićem. Uprkos svemu, popularni Teo završio je u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading