Đorđević saopštio odluku o Jokiću: NEĆE VAM SE SVIDETI

Autor:

Sport

25.08.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su čak i pojedini mediji u Denveru primetili da bi bilo "kul" da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju Srbije ovog leta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, to se ipak neće dogoditi.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Zvezda Denver Nagetsa nalazi se na širem spisku igrača za predstojeće mečeve sa Grčkom i Estonijom u septembru, ali sada je i definitivno jasno da selektor Aleksandar Đorđević ponovo neće moći da računa na odličnog centra.

To je najavio i njegov pomoćnik Jovica Antonić, odmah po objavljivanju spiska, a danas je Đorđević i potvrdio u intervjuu za ''Sportski žurnal''.

- On (Jokić) je odlučio da ne igra - istakao je Đorđević i otklonio sve dileme.

Podsetimo, drugu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Srbija počinje kao trećeplasirana u novoformiranoj grupi, iza Grćčke i Nemačke. Prvi meč igraće 13. septembra protiv Grčke u Iraklionu i tri dana kasnije protiv Estonije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Srećom, Đorđević će ovoga puta ipak imati mnogo kvalitetniji izbor igrača u odnosu na prvi krug kvalifikacija, u timu se očekuju Bogdanović, Bjelica, Marjanović, Teodosić i mnogi drugi, pa se nadamo da se Jokićev izostanak neće osetiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading