KAPITEN CRVENO-BELIH POSLAO JAKU PORUKU: Vratićemo ABA trofej i Evroligu!

Autor: Blicsport

Sport

26.08.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić uveliko trenira sa novim timom pred početak sezone, a otkrio je glavne planove crveno-belih u nastupajućoj sezoni- titula u ABA ligi, a samim tim i Evroliga.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić motivisan!

- Naravno da želimo da budemo najbolji na Jadranu. Nema potrebe ponavljati to, posebno u ovoj sezoni. Ali ne smemo da se zalećemo, već da idemo korak po korak. Da odradimo pripreme, potom imamo i pet pripremnih utakmica, a pred start ABA lige čeka nas Superkup u Laktašima. Hoćemo da vratimo ABA trofej u svoje vlasništvo i da već od sledeće sezone opet zaigramo u Evroligi. To su glavni ciljevi, a ostale ćemo u hodu postavljati, rešavati, ispunjavati- rekao je Branko Lazić za Blicsport.

Crveno-beli su se pojačali za novu sezonu, a Lazić kaže kako pripreme teku po planu. Pojačala se Zvezda, ali konkurenti nimalo ne zaostaju.

- Naredna sezona u ABA ligi će biti možda i najjača od kada je ja igram. Dosta timova se pojačalo, biće teško, ali imamo cilj kojem težimo. Očekujem uzbudljivu sezonu - zaključio je Lazić.

Start ABA lige je zakazan za 28. septembar, a prva prepreka crveno-belima biće Cibona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading