ČOVIĆ JASAN : Biće teško, ali Zvezda zna prioritete!

Autor: Blicsport

Sport

27.08.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde, Filip Čović govorio je o pripremama za nastupajuću sezonu, ciljevima koje su crveno-beli postavili, kao i atmosferi u timu.

RepublikaFoto: Starsport
Čović o pripremama!

- Regionalna liga će biti jača nego inače. Klubovi su doveli dobre pojedince, ali u istoj smo situaciji zato što sve treba da se uklopi. Iskreno, pratio sam ko je došao, a ko otišao, međutim nisam se previše bavio drugim timovima. Očekujem tešku i uzbudljivu sezonu, ali nadam se da će za nas ona biti srećna. Naš prioritet je, naravno, ABA liga. Da preko nje pokušamo da se vratimo u Evroligu- rekao je Čović za Blicsport.

Crveno-beli su jedinstveni, cilj je Evroliga!

RepublikaFoto: Starsport

- Ne bih nikoga da izdvajam jer, opet kažem, trebaće svima vremena da se uigraju. Sigurno će nam na oba fronta biti teško, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se borimo. Za nas je uvek takmičenje na Jadranu bilo prioritet. Ove godine se ono posebno izdvaja jer moramo da nađemo način da se vratimo u Evroligu- rekao je Čović.

Crveno-beli su pre 10 dana počeli sa pripremama, a dosta novajlija treba da se uklopi u tim, ali prema njegovim rečima, za sada sve ide po planu.

RepublikaFoto: Starsport

- Odlična! Dobra je i atmosfera. Ponavljam, naporno nam je sada, dosta radimo, dva puta dnevno, ali tako mora da bude. Moramo maksimalno spremni da dočekamo početak ABA lige. Pre toga ćemo imati i pet pripremnih utakmica, kao i ABA Superkup. Na nama je da se koncentrišemo na našu igru, a za priču o konkurenciji ima vremena - zaključio je Filip Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading