ODBOJKA IM DOŠLA GLAVE: Partizan porazom počeo primpremne utakmice

Autor:

Sport

30.08.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana odigrali su prvu test utakmicu pred start nove sezone i doživeli su poraz. Bolji je bio tim Oldenburga, koji je slavio u trening centru crno-belih košem iz odbojke u finišu produžetka - 95:93.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

U prvoj četvrtini, košarkaši Partizana su brzo stekli dvocifrenu prednost, koju su gosti do odlaska na petnaestominutnu pauzu smanjili na tri poena.

U drugom poluvremenu, viđeno je nekoliko preokreta, da bi se u poslednjih 60 sekundi regularnog dela susreta ušlo pri egal rezultatu - 80:80. Poveo je Oldenburg, crno-beli su brzo izjednačili preko Pejdža, nakon čega je odigrana i dobra odbrana posle koje je Zagorac pokušao da za šest sekundi prođe od koša do koša i donese pobedu.

Ipak, otišlo se u produžetak u kojem je takođe viđena velika borba koja je okončana nakon pogotka gostiju posle "odbojke" uz zvuk sirene.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Najefikasniji na meču bio je Markus Pejdž sa 25 postignutih poena, dok je Vanja Marinković postigao 17.

Za Partizana je protiv Oldenburga igrao i Čens Komanč koji se nalazi na probi, dok u timu nije bilo kapitena Novice Veličkovića.

Partizan: Pejdž 25, Si 8, Aranitović 4, Marinković 17, Gegić 1, Gagić 3, Pecarski 4, Gavrilović, Komanč, Zagorac 1, Lendejl 25, Nikolić 5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading