LAZIĆ: ABA nikada jača

Autor:

Sport

02.09.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić očekuje nikad jaču regionalnu ligu u predstojećoj sezoni koja će mu biti jubilarna 10. u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Košarkaš sa nadužim mandatom u Zvezdi predviđa žestoku borbu za trofej u takmičenju koji donosi Evroligu.

- Ovo će mi biti deseta sezona u ABA ligi i deluje mi da nikada to takmičenje nije bilo jače. Mnogo timova će konkurisati za prva četiri mesta. Svi su se pojačali, žele trofej, plasman u Evroligu. Na nama je da ostvarimo ciljeve. Naravno, do toga moramo da idemo polako i korak po korak - rekao je Lazić, a prenosi Sport klub.

Lazić ističe prednost ove ekipe u odnosu na prethodne čiji je bio član zbog toga što je kostur tima oformljen već na početku priprema.

- Ja sam igrač sa najdužim stažom u ekipi, ali i Perperoglu ima više iskustva od mene. Ovo je prvi put posle ne znam ni sam koliko godina da je ekipa od početka zajedno, jer nema čekanja pojačanja i slično. Atmosfera je sjajna, zalaganje na maksimalnom nivou - naveo je Lazić.

RepublikaFoto: youtube.com/ExYu
Branko Lazić

Zvezdin kapiten ne misli da će zbog te uloge morati da ima preveliki uticaj na ekipu, s obzirom da, kako je rekao, svi koji dođu u klub znaju čije boje brane.

- Nadam se da ću i na terenu imati neku ulogu. Šalim se. Još smo u fazi upoznavanja, svakodnevno pričamo. Ništa više trener ne očekuje od mene od onoga što sam inače pokazivao kada je parket u putanju. Naravno da svlačionica mora da bude pod kontrolom, ali mislim da su svi svesni gde su došli, veličine kluba i shodno tome se i ponašaju - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading