LEGENDA NBA DILUJE TRAVU: Bez marihuane ne bih igrao 18 godina!

Autor:

Sport

05.09.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš najjače lige na svetu, Klif Robinson posle završetka karijere okrenuo se biznisu i to gajenju marihuane, koja mu je po njegovim rečima dosta pomogla i u košarkaškoj karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robinson je proveo 18 godina u NBA ligi!

On je u najjačoj ligi sveta proveo 18 godina, u kojoj je igrao za Portland, Finiks, Detroit, Golden Stejt i Nju Džerzi. Bio je i šesti najbolji igrač NBA lige 1993. godine, a godinu dana kasnije učestovao je i na Ol-star meču.

Posle završetka karijere 2007. godine, Klif Robinson je počeo da uzgaja i distribuira marihuanu pod imenom brenda "Ujka Klifi" i zagovornik je legalizacije kanabisa u državama Oregon i Konektikat.

Prema sopstvenom priznanju, marihuana mu je pomogala u karijeri.

- Ako igraš 18 godina u NBA i imaš bar 82 utakmice po sezoni, moraš da naučiš da živiš sa anksioznošću i moraš da naučiš da se opustiš. Kanabis mi je uvek pomagao u tome - rekao je Klif Robison.

Tokom karijere, Robinson je dva puta izabran za najbolji defanzivni tim lige, a igrao je na ukupno 1521 utakmici i u proseku beležio 14 poena po meču igrajući za pet ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading