Mekejlep ne zaboravlja Partizan i "grobare": Cilj mi je da se vratim

Autor:

Sport

09.09.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih Amerikanaca koji su igrali u Partizanu, Bo Mekejleb, poručio je da želi da se vrati u crno-beli dres.

RepublikaFoto: instagram.com/lmccaleb4
Bo Mekejleb

Mekejleb je bio otkrovenje u sezoni 2009/10, kada je Partizan otišao na fajnal-for Evrolige. Sada je igrač Saragose, a sa crno-belima se sreo u subotu, kada su igrali prijateljski meč u Španiji na pripremama.

- Želim da vidim Partizan ponovo na vrhu. Jedan od mojih ciljeva je da se vratim u Partizan. Možda će se to dogoditi, možda neće, videćemo - rekao je Mekejleb u "lajv četu" sa navijačima na instagramu.

On je istakao da sezonu u Partizanu nikada neće zaboraviti.

- Svi su mi pričali o navijačima, ali to je bila tek druga moja sezona u Evropi i nisam znao šta mogu da očekujem. Na kraju, bila je to sjajna sezona. Dosta sam naučio od Duleta, Božića, Kecmana... Postao sam čovek u Partizanu! Igranje pred takvim navijačima me je uvek dizalo na dodatni nivo - istakao je Mekejleb.

Dve utakmice Bo posebno pamti. Prva je u "Pioniru" protiv Panatinaikosa, kada su crno-beli ubedljivo izgubili.

- Izgubili smo 20 razlike i otišli smo u svlačionicu. Ali, navijači su i dalje bili u dvorani i sve vreme su pevali. Vratili smo se na teren i slavili sa nama!

Druga utakmica je, naravno, za titulu u ABA ligi, trojkom Kecmana 0,6 sekundi pre kraja.

- Nikad u životu nisam video ništa slično. To je bio šut za titulu. Ne znam kako je pogodio, ali srećan sam što jeste, spasao nas je - rekao je Mekejleb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading