SELEKTOR ĐORĐEVIĆ UPOZORAVA: Grci su iskusni, dugo su zajedno na okupu

Autor:

Sport

11.09.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević opominje pred put na Krit da ih čeka jako težak meč u prvom kolu drugog kruga kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Ekipa je ponovo na okupu u drugačijem izdanju nego pre dva meseca kada je i izmešanom sastavu ostvarila plasman u drugi deo kvalifikacija.

- Veliki je izazov za sve, mnogi nisu igrali dugo nakon pauze. Različit je stepen spremnosti kod svih, probali smo da dovedemo formu na sličan nivo. Grčka je na pripremama jednu utakmicu pobedila, jednu izgubila od Francuza. Mi smo igrali sa Mađarskom gde smo se nadali da će oni biti u punom sastavu, ali su stigli bez nekoliko prvotimaca pa je rezultat bio takav kakav jeste - rekao je Đorđević i dodao:

- Njihova snaga je iskustvo. Vraćaju se na Krit i sigurno da će svim snagama krenuti na pobedu. Burusis, Antetokumpo, Papanikolau, Printezis... svi oni dugo igraju zajedno, dolaze iz jakih ekipa. Svi igrači su im tu, čak i Kalates, nadam se da će i naši igrači iz Evrolige u većem broju biti sa nama u narednim fazama - završio je Đorđević.

Nakon Grčke 13. septembra, naši momci će ugostiti Gruziju 16. ovog meseca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading