Zvezda 4/4! Regland vodio crveno-bele do PREOKRETA1

Autor:

Sport

12.09.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i četvrtu pobedu u pripremnim utakmicama ovog leta, pošto su pobedili belgijski Antverpen rezultatom 83:77 (15:18, 23:26, 19:24, 26:9), posle velikog preokreta.

RepublikaFoto: Starsport
Regland predvodio crveno-bele!

Nakon uspešno položenih testova protiv nemačkog Merlinsa, beogradskog Dinamika i atinskog AEK-a, ekipa Milana Tomića savladala belgijski Antverpen.

Novi Zvezdin plejmejker je bio raspoložen i glavni u preokretu pošto je postigao 17 poena, a ovom poenterskom učinku se dopisuje i sjajnih 8 asistencija.

Crveno-beli su od početka utakmice bili u zaostatku za gostima, međutim sjajno odigrana poslednja četvrtina, dovela je domaće do trijumfa, u jednom trenutku serija Zvezde je bila 28:2.

Osim Reglenda, među crveno-belima su dvocifreni učinak u napadu imali i večeras startni centar Majkl Odžo (13 poena, 10 skokova), kao i Ognjen Dobrić (10 poena) i Boriša Simanić (11), koji je ponovo dobio značajnu minutažu u odsustvu povređenog Mohameda Fajea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading