ENIGMA VEJD!

Autor:

Sport

14.09.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvejn Vejd još uvek lomi... Ni posle toliko vremena od kraja sezone sjajni as nije odlučio da li će nastaviti da igra...

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Voleo bih da imam odgovor da vam dam, ali danas ga nemam. Ne postoji plan B. Rekao sam i prethodni put kada sam se vratio u Majami da je to to i da neću više napuštati ekipu. Moja porodica je ovde, moje dete raste, tako da, ako ne budem igrao za Majami u narednoj sezoni, neču nastupati ni za drugi tim - rekao je Dvejn Vejd.

Čalnici tima sa Floride su spremni da ga čekuju koliko god bude bilo potrebno. Ono što može da ohrabri navijače "vreline" je činjenica da Vejd trenira i da se na snimcima koje postavlja na društvene mreže vidi da je u odličnoj formi.

Ako odluči da završi karijeru biće to veliki udarac za košarku. Polako ali sigurno sve više velikih asova odlazi sa parketa. Bez Vejda NBA neće biti ista...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading