Ristić: Imamo najbolje centre u ABA ligi!

Autor:

Sport

15.09.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet od pet! Košarkaši Crvene zvezde odigrali su u velikom stilu pripremni deo. Dušan Ristić veruje da će crveno-beli tek igrati dobru košarku kad počne sezona.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda

- Nismo očekivali da će doći ovoliko ljudi. Pozitivno smo iznenađeni, to nam je dalo dodatnu motivaciju. Nižnji je odličan rival, ne možeš da se opustiš ni u jednom momentu, jer to odmah kazne. Što se mene tiče, predstoji mi mnogo rada, moram da pređem tu tranziciju što pre, moja igra još uvek nije na željenom nivou. Međutim, sve ide u pravom smeru. Kako tim napreduje, tako će i moja igra. Svi smo odlično raspoloženi, žele da pomognu, bodre jedni druge - rekao je Ristić za "Novosti".

On  je posebno oduševljen saigračima u reketu.

-  Imaćemo jednu od najboljih centarskih linija u Evrokupu i ABA ligi, svi su dobri i neće biti problema na toj poziciji. Kada su kvaliteti drugih ekipa u regionalnom takmičenju u pitanju, ne interesuje nas to previše. Fokusirani smo samo na sebe. Lako ćemo o drugima kasnije, prvo da ispravimo naše greške - jasan je Ristić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading