ODLIČNI CRNO-BELI: Partizan bolji od Mornara za polufinale Superkupa!

Autor:

Sport

20.09.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Superkupa ABA lige posle dobre igre. Izabranici Nenada Čanka bili su bolji od Mornara sa 91:77. Dominirao je Đorđe Gagić sa 23 poena.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
KK Partizan

Odlična igra crno-belih pretvorena je u prvu zvaničnu pobedu u novoj sezoni. Rival koji ih je prošle sezone propisno namučio i savladao ih u oba susreta (Bar i Beograd) ovoga puta nije imao šanse protiv čete Nenada Čanka.

Ceo meč su Beograđani držali prednost, istina, prilazio je nekoliko puta Mornar, ali nije uspeo da napravi ništa značajnije. Mašili su bacanja izabranici Mihaila Pavićevića u najbitnijim momentima, a da se meč upravo tada lomio jasno je bilo ekipi Partizana koja je brzim kontrama i šutevima sa distance srušila snove o trofeju crnogorskom klubu.

Najbolji u ubedljivoj pobedi crno-belih bio je Đorđe Gagić koji je imao 23 poen (9/12 iz igre, pet ofanzivnih skokova), a pratio ga je novajlija Džok Lendejl sa 15 poena. U poraženom timu istakao se Kadin Karington sa 20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading