NBA SRBI: Kako je jedno Bogdanovo pitanje NASMEJALO Jokića

Autor:

Sport

21.09.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je uradio veliku stvar u NBA ligi. Postao je igrač o kojem se priča. I pored toga što, kada se sve sagleda, ima mnogo više iskustva, Bogdan Bogdanović želeo je savet od mladog Somborca.

- To mi je bilo smešno kad sam pričao sa Bogdanom, on traži savete od mene. Ja mu kažem: "Igrao si kod najboljeg trenera u Evropi, osvajao sve, kako ja sad tebi da dam nešto". Čudan je osećaj. Bogdan me je baš pitao za međusezonu, a ja sam mu samo rekao da ne staje, da ne sme da stane sa radom - rekao je Jokić za "Sport klub".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je objasnio i kako je njegova karijera tekla.

-  Cela karijera mi je išla po stepenicama – Sombor, Vojvodina, Mega, kamp Nike Hoops, draft, još jedna godina u Megi, počeo sam da igram postepeno i možda zbog toga nisam ni osetio koliko je sve to možda veliko. Za mene je to normalna stvar, ja i dalje radim isto što sam radio i pre. Ne osećam nikakav pritisak. Košarka je igra, ja je tako shvatam, igram se dok sam na terenu. Sa druge strane, veoma bismo želeli da se plasiramo u plej-of, i mi igrači i svi u klubu - zaključio je Jokić.

Pred Srbinom je veliki izazov. Potpisao je jak ugovor, Denver se "otvorio" kako bi ga zadržao i sada od njega očekuju da postane lider i da bude on igrač koji će preuzme odgovornost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading