OBRADOVIĆ DAO SVOJ SUD: Novac nema veze sa igranjem za reprezentaciju!

Autor: Jutarnji list

Sport

22.09.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović dao je svoje mišljenje u vezi sa igranjem za reprezentaciju, pošto se mnoge zemlje suočavaju sa otkazima igrača zarad klupske karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Obradović o aktuelnoj temi otkaza!

Na pitanje ima li istine u tome da igrači shvataju reprezentaciju kao svojevrstan odmor od napornih klupskih obaveza, Obradović je rekao da to sve najviše zavisi od toga kakva ste ličnost.

- Nikad nisam imao problem sa najvećim zvezdama, koliko imaš novca na računu nema veze sa igranjem za reprezentaciju. Onaj ko želi uvek će se odazvati. A kad dođeš u reprezentaciju moraš normalno da se ponašaš- rekao je Obradović za "Jutarnji".

Srbija se tokom kvalifikacija za Mundobasket suočila sa nekoliko otkaza, igrači često odluče da ne predstavljaju svoju državu u dogovoru sa klubovima, međutim odluka da li će braniti boje svoje zemlje zavisi isključivo od igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading