TOMIĆ: Izvinjenje navijačima, najružnija utakmica, sramota me je

Autor:

Sport

28.09.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je izuzetno nezadovoljan uprkos pobedi nad Cibonom 78:68 na startu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Izvinjenje navijačima na ovakvoj utakmici. Za mene je to sramota. Rekao sam im da kako igraju toliko će ljudi doći, a ovo je bila jedna od najružnijih utakmica koju sam gledao, a tek oni... Problem nam je bio Superkup, dobili smo Cedevitu i Budućnost, stvorila se slika da smo velika ekipa i eto... Dobro je što se ovo desilo sada, a ne u martu ili u aprilu - rekao je Tomić i dodao:

- Mi moramo da učimo, da radimo. Tim je napravljen tako da će biti problema ako se opusti dva dana na treningu. Teško je kontrolisati ekipu posle Laktaša, tj. posle pobeda, posle poraza su koncentrisaniji i dignu se. Od utorka sam im govorio da nema lakog meča, nismo ih potcenili, ali koncentracija nije bila na nivou. Ipak, tako se stvara karakter ekipe, kada se pobedi uprkos tome što se ne igra dobro, zato im čestitam.

RepublikaFoto: Starsport

Na pitanje čime je posebno nezadovoljan, Tomić je kratko odgovorio:

- Svime.

Usledio je drugi pokušaj, čime je zadovoljan:

- Ničim.

Tomić nije želeo da komentariše trenutak u kojem je zamenio celu petorku.

Crveno-beli u utorak od 19 časova dočekuju Ulm na startu Evrokupa, uz direktni prenos na Sport klubu, a potom sledi okršaj sa ekipom Budućnosti u Podgorici u nedelju (19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading