URNEBESNO: Kako je Kalinić molio Antića da mu nosi kofere

Autor:

Sport

02.10.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Kalinić u novu sezonu ulazi sa novim brojem. Košarkaš Fenera rešio je da razbije maler i na leđa ponovo stavi svoj srećan broj.

RepublikaFoto: Starsport

- Volim broj 12 i nosio sam ga u tri kluba pre Fenerbahčea. Međutim, kada sam došao ovde, Pero Antić je već zadužio taj dres. Pokušao sam da mu oduzmem. Ponudio sam mu da mu nešto kupim, da mu nosim prtljag na svakom putovanju... on je sve odbio. Tada sam dobio broj 33 - rekao je Kalinić.

On je objasnio zašto se sada vratio na svoj stari broj.

- S obzirom na to da sam osvojio samo jedno od tri finala Evrolige, mislim da to nije dobar rezultat. Rešio sam da otvorim drugu stranicu i da budem pozitivniji kao čovek i igrač. Da budem novi Nikola Kalinić. Zato sam sada promenio i broj, pošto Antić nije u timu - jasan je Kalinić.

Prošla sezone bila je više nego teška za našeg reprezentativca. Mučio se sa povredama, a sada ulazi potpuno srpeman i sigurno da ima velika očekivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading