RASPRAVA VUJOŠEVIĆA I VOĐE PARTIZANOVIH NAVIJAČA!

Autor:

Sport

05.10.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JSD Partizan proslavio je 4. oktobra 73. rođendan. Gosti na toj ceremoniji bili su između ostalih Duško Vujošević, nekadašnji trener crno-belih, kao i vođa navijača kluba iz Humske Miloš Radisavljević Kimi. Sve je bilo mirno dok njih dvojica nisu započela zučnu raspravu.

RepublikaFoto: twitter.com/Bojan Brezovac
Duško Vujošević

- Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje - kazao je Kimi Vujoševiću kad su se dotakli teme KK Partizan iz perioda najvećih turbulencija i podela među „grobarima“.

Vujošević je, međutim, insistirao:

- Hajde da pričamo. Čekaj, jel treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da za...avaš - bez dlake na jeziku odbrusio je Vujošević.

Radisavljević, koji sada predvodi jednu od tri frakcije Grobara, potvrdio je njegove reči pred mnogobrojnim gostima.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

- Uzimane su pare, ceo život su uzimane pare, svi “grobari” tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne... - rekao je Kimi.

Prebacio je Radisavljević trofejnom treneru odgovornost za raskol među Grobarima.

- Ali mnogo je važno što si ti dao legitimitet ovima što su uzurpirali tribinu, isti su tebi zaboli nož u leđa i učestvovali u tvom teranju iz kluba. A mi smo ocrnjeni u javnosti. Da tebe nije bilo oni se ne bi probili kako su se probili. Mene si lično mnogo razočarao, znaju svi priču i šta se desilo, ja te branim i pevaćemo uvek “Dule”, ali mnogo veliku stvar si uradio što si dao legimitimitet tom Vučku (jedan od vođa sa aktuelnog “juga”) - rekao je Radisavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading