SRPSKI DERBI PRIPAO MEGI: FMP nije imao šanse u Sremskoj Mitrovici!

Autor:

Sport

06.10.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Bemaksa savladali su FMP u drugom kolu ABA lige. Ekipa Dejana Milojevića nije dozvolila gostima iz Železnika previše šansi za pobedu te lako stigli do ubedljivih 89:61 (17:15, 23:20, 26:16, 23:10).

RepublikaFoto: bcmegabasket.net
KK Mega Bemaks

Utakmica u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici bila je zanimljiva samo tokom prvih 20 minuta. U drugom delu igra praktično je postojala samo jedna ekipa na parketu - Mega!

Prvih pet minuta igre pripalo je gostima iz Železnika, ali tada je proigrala četa Dejana Milojevića i sigurnom igrom povezala konce u igri i stigla do lagane pobede.

Domaćin je lepo rasporedio poene, a istakli su se Francuz Adam Mokoka sa 16, odnosno Nikola Mišković i Goga Bitadze sa po 14 poena, dok je kod gostiju najbolji bio nekadašnji plejmejker Partizana Stefan Pot koji je ujedno uspeo da bude najefikasniji igrač meča sa 16 postignutih poena, a pratio ga je Dragan Apić jednim manje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading