DŽIKIĆ: Nema borbenosti, to je neshvatljivo!

Autor:

Sport

07.10.2018

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti pretrpeli su ubedljiv poraz od Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige. Trener "Đetića" Aleksandar Đžikić, razumljivo, nije bio zadovoljan igrom svog tima.

RepublikaFoto: ABA-liba.com
Aleksandar Džikić

- Čestitam Zvezdi. Bila je mnogo konkretnija i čvršća pre svega na centarskim pozicijama. Nismo bili agresivni na Reglandu i Čoviću. Kao da smo čekali da neko drugi odradi posao umesto nas. Imali smo mnogo promašaja iz otvorenih pozicija. Ono što me najviše muči je činjenica da se nismo borili, da nismo dali sve od sebe. To nije dobro. To je nešto o čemu ćemo morati da pričamo i što će morati da se promeni, ili će biti promena. Od mojih igrača se ne traži da budu najbolji tim na svetu, nego da izađu na parket i da se bore do poslednjeg atoma snage. Navijači su pružili maksimalnu podršku. Navijali su i na minus 20, a na parketu ništa od borbenosti i energije. To neće moći - rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić i nastavio:

- Mene ne zanima u ovom trenutku da li ekipa ima talenta i potencijala. Mene zanima da li momci žele da se bore ili ne žele. Oni su profesionalci i u svakom meču moraju da pruže maksimum na parketu. Ponavljam još jednom, sve mogu da tolerišem i shvatim, ali da nema borbenosti to ne mogu. Hvala navijačima, hvala na podršci. Radićemo na tome da budemo bolji i da opravdamo njihova očekivanja - dodao je trener Podgoričana.

Naredni meč ekipa budućnosti igra u evroligaškoj premijeri 12. oktobra u "Morači" protiv Armanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading