Bjelica: Bogdan? Njegovo lice gledam već dugo

Autor:

Sport

09.10.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica je dobro u novom klubu. Na debiju protiv Makabija je bio odličan. A posle meča stigao je i da se našali.

RepublikaFoto: twitter.com/Sacramento Kings

- Osećaj je sjajan. Bio sam mnogo uzbuđen pre utakmice. Počeli smo malo uspavano, ali smo onda uhvatili ritam, imali neke defanzivne akcije, rastrčali se, došli do otvorenih šuteva… Kada igraš dobru odbranu, sve je lakše. Da, mogu nekada da udarim rampu, ali ja očigledno nisam baš neki bloker. Naša timska odbrana je bila dobra, držali smo ritam, trčali i postizali lake koševe - rekao je Bjelica.

On je tokom meča igrao na više pozicija.

- Tokom karijere sam igrao od plejmejkera do četvorke. Kako liga napreduje, možda ću i na peticu. Ja sam četvorka koja širi, tako da mogu da šutnem, ali nekada volim i da kreiram, da učinim saigrače boljima. Sve dok sam na terenu i dok pobeđujemo, ja sam srećan. Mladi smo, hoćemo da trijumfujemo i napredujemo. To je najvažnije.

Bjelica se odlično snašao u novom timu,

- Svi su me sjajno prihvatili. Imamo odličnu grupu momaka, lepo mi je ovde. Dobra je atmosfera i energija u svlačionici. Svi smo uzbuđeni uoči ove sezone. Imamo gomilu talenta. Ovo je NBA, biće večeri kada ćemo igrati loše, nećemo pogađati, ali moramo uvek da igramo odbranu i ne smemo nikada da odustanemo. To je glavno, da se borimo svih 48 minuta.

Srbin se osvrnuo i koliko mu nedostaje Bogdan Bogdanović.

- Ne nedostaje mi uopšte! Gledam njegovo lice već dugo, u Beogradu smo zajedno trenirali, tako da se sada trudim da budem sam, bez njega. Kada se vrati, ponovo ćemo se družiti. Biće to dobro - našalio se on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading