PARTIZAN NAGRAĐUJE VERNOST: Prijavite se na novu crno-belu aplikaciju

Autor: R. V. B.

Sport

11.10.2018

15:36 >> 15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan nagrađuje svoju armiju navijača. Crno-beli su pokrenuli novu aplikaciju za mobilne telefone, a osim što donosi najnovije informacije iz kluba, ona će i nagrađivati najvernije članove.

RepublikaFoto: Printscreen
KK Partizan NIS Android aplikacija

Tako će svaki korisnik Android telefona koji preuzme aplikaciju KK Partizan NIS sa "PlayStore" (u toku je razvijanje i platforme za Apple uređaje) i se registruje odmah ući u krug kandidata za nagrade. Sama aplikacija će animirati navijače crno-belih da sakupljaju poene koje će posle moći da zamene za popuste u Partizanovoj prodavnici, ili da kupe povoljnije sezonske karte.

RepublikaFoto: Printscreen

 

Poene će biti moguće sakupiti igranjem kvizova, popunjavanjem svog profila i pozivanjem prijatelja, ali i potvrdom da ste bili na utakmici tako što ćete skenirati kartu ili sezonsku ulaznicu.

Oni najodaniji dobiće posebno priznanje. Njih 100 koji na kraju košarkaške sezone budu imali najviše bodova, biće pozvani da budu gosti na crno-beloj večeri koja će se organizovati na Kalemegdanu.

Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading