ČANAK: Neće nas zavarati meč iz Laktaša, oba tima imaju jak motiv!

Autor:

Sport

13.10.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je pred duel trećeg kola ABA lige protiv ekipe Mornara da će to biti važna utakmica za oba tima.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak naglašava važnost meča protiv Mornara!

- Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine. Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima u okviru Superkupa ABA lige nas neće zavarati. Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na sutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou. Sa druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede kojom bismo odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu- rekao je Čanak.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović rekao je da njegov tim očekuje izuzetno težak meč.

- Utakmice protiv Mornara u Baru su u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške, verujem da će tako biti i sutra. Pobeda u Laktašima na Superkupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobede u ligi, a mi ćemo sa druge strane odgovoriti istom merom, kako bismo napravili još jedan važan korak napred- zaključio je Aranitović.

Utakmica između Mornara i Partizana na programu je u nedelju od 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading