BOBIJEV SAIGRAČ OPČINJEN: On je nezaustavljiv, bolji je od Karima!

Autor:

Sport

14.10.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski košarkaš Marćin Gortata nahvalio je svog novog saigrača Bobana Marjanovića koji će mu biti glavni konkurent za minute.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban izdominirao u predsezoni!

Bobi je apsolutno dominirao u predsezoni NBA lige gde je odigrao pet utakmica i na terenu ukupno proveo 51 minut, odnosno prosečno 10,2, a beležio 15 poena i 6,6 skokova, uz 1,2 blokade.

Novi kolega Marćin Gortat rekao je da je Marjanović nezaustavljiv, a uporedio ga je sa jednim od najvećih ikada. 

- Boban je nezaustavljiv. Iskreno, iznenađen sam koliko umeće poseduje, uzimajući u obzir njegovu visinu. Veoma je pametan, a samo zato što ljudi imaju tendeciju da ga pogledaju i da im bude smešan, ne znači da je tako kada je na terenu i morate da ga čuvate. To nije smešno, kad vam ja kažem. Protiv njega morate biti fokusirani jer ako niste, strpaće vam 20 poena i 12 skokova za osam minuta. To on i radi, svaki meč odigra po oko osam minuta i dođe do dabl-dabla. Mislim se, Isuse Hriste, pa to je bolje od Karima Abdul-Džabara- rekao je Gortat za "LA Times".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading