SRPSKI Bajern slavio u Evroligi!

Autor:

Sport

16.10.2018

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti odigrali su solidno u drugom kolu Evrolige protiv ekipe Darušafake u gostima. Ipak, ekipa Aleksandra Džikića nije uspela da slavi. Domaći su stigli do trijumfa - 71:63. Šampion Nemačke zabeležio prvi trijumf u Evroligi pod vođstvom Dejana Radonjića.

RepublikaFoto: Starsport

Za razliku od meča sa Armanijem, Budućnost je ovoga puta bolje ušla u meč. Posle prve četvrtine šampion ABA lige imao je 11 poena prednosti. Ipak, Darušafaka se brzo probudila, pa je utakmica bila u egalu.

U četvrtoj deonici Turci su slomili otpor Budućnosti. Pejners je postigao 15 poena, dok su Erl Klark i Nemanja Gordić postigli po 11 poena u gostujućem timu.

Budućnost je za sada zelena za Evroligu, ipak, na ovom meču ostavili su sasvim solidan utisak.

U meču "srpskog" Bajerna, Nihad Đedović je bio najefikasniji za tim Dejana Radonjića sa 19 poena i 4 skoka. Danilo Bartel zabeležio je 12 poena, a poen manje upisali su Devin Buker i Vladimir Lučić koji je upisao 5 skokova.

Stefan Jović je za 25 minuta postigao 4 poena, ostvario 4 skoka i zabeležio 5 asistencija, a Nemanja Dangubić za 3 minuta na terenu nije mogao više od 1 skoka i asistencije.

U poraženom timu najefikasniji Kit Lengford sa 18 poena.

Bajern u četvrtak gostuje Barseloni, PAO čeka Gran Kanariju u Atini. Obe ekipe imaju skor 1-1 posle dve utakmice.

CSKA je u 2. kolu Evrolige savladao "ponos Izraela" sa 89:86

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading