TOMIĆEVA ZVEZDA PERFEKTNA: Crveno-beli se igrali Igokeom!

Autor:

Sport

20.10.2018

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i dalje neporažena u ABA ligi! Izabranici Milana Tomića sa savladali ekipu Igokee rezultatom 96:75.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten crveno-belih!

Raspucali su se crveno-beli na startu meča i jasno stavili do znanja gostima iz Laktaša za koga je rezervisano prvo mesto u regionalnoj ligi. Opasno igraju crveno-beli na startu sezone. U uvodnom delu meča su pogađali Lazić i Beron, ali nisu zaostajali ni ostali košarkaši Zvezde. Međutim, uspeli su na kratko gosti da se vrate zahvaljujući  Rikiću i Zubčiću, ali u nastavku nisu imali rešenje za raspoložene crveno-bele.

U drugoj četvrtini su košarkaši Zvezde dodali gas, razigrali su se Odžo i Radanov, Regland je sjajno proigravao saigrače, pa je već u drugoj četvrtini prednost za domaće bila dvocifrena.

RepublikaFoto: Starsport

Početkom trećeg kvartala crveno-beli su napravili seriju 7:0, potpuno su slomili otpor gostiju i od ove deonice je bilo jasno da je razlika u kvalitetu velika. Sjajno su izgledali košarkaši Zvezde na terenu, viđeno je nekoliko sjajnih poteza, a prednost je rasla iz minuta u minut. 

U poslednjoj četvrtini je viđena totalna dominacija crveno-belih. Ušao je Filip Čović i podelio nekoliko sjajnih asistencija, plesali su košarkaši Zvezde po terenu i dokazali da su jedni od glavni od favorita za osvajanje titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading