Snažna poruka Nikole Kalinića povređenom saigraču!

Autor:

Sport

22.10.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pobedi Fenerbahčea nad Bujukčekmečeom (98:69) košarkaš domaćih Tajler Enis teško se povredio kada je doživeo otvoreni prelom noge. Jaku poruku podrške poslao mu je saigrač i naš reprezentativac Nikola Kalinić.

RepublikaFoto: instagram.com/nikola_kalina
Nikola Kalinić

- Bila nam je ovo četvrta utakmica u ovih nedelju dana. Igrali smo kako smo želeli, ali je jako loše što se Tajler povredio. Nadam se da će se oporaviti i vratiti nam se što je pre moguće. Tajlere, mi smo s tobom, ostani jak, molim te.... Ne znam, možda bi trebalo da pomenem i sledeće. Možda sve ovo ima veze sa odnosima FIBA i Evrolige. Postoji mnogo mečeva i u NBA ligi, ali tamo su i veće prilike za odmor tokom letnjih meseci. Tamo su, prosto, bolji uslovi. Treba to uzimati u obzir kada se dese povrede, baš zbog ostalih igrača. Tajleru želim da se oporavi na najbrži način - poručio je Kalinić, koji se već duže vreme zalaže za bolje uslove za igrače, smatrajući da o njima čelnici velikih takmičenja najmanje vode računa, iako su upravo oni - ključni za igru pod obručima.

Za sada nije poznato koliko će Amerikanac odsustvovati sa terena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading