Zvezda uterala strah u kosti protivnicima!

Autor:

Sport

23.10.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda gostuje Breši u Evrokupu. Crveno-beli su slavili na sve tri utakmice, a Breša je poražena na sva tri dosadašnja duela, stoga je Zvezda apsolutni favorit, a trener Italijanskog kluba priželjkuje da njegova ekipa bude na visokom nivou protiv beogradskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Crvena zvezda je lider naše grupe. Tim koji nema poraz i ima najviše ambicije. Želimo da budemo na njihovom energetskom nivou, da igramo u ritmu i sa samopouzdanjem. Pobeda bi učinila jačim naše nade da se kvalifikujemo u TOP 16. Imam veliku želju da se takmičim sa srpskim timom i da doživim prelepu noć u kupu sa mojim timom i navijačima. Voleo bih da ta želja bude snažna u svakom od nas- rekao je Andrea Dijana.

Krilni košarkaš Brajan Saketi ističe Džoa Reglanda kao najvažnijeg igrača Zvezde.

- Biće to teška utakmica zato što je Zvezda jak tim sa iskustvom u evropskim utakmicama. Zvezda ima talentovane igrače, na primer Reglanda koji igra jako dobro. Svi to znamo. Veoma važna utakmica za nas, želimo da dođemo do prve pobede u Evrokupu pred našim navijačima. Izlazimo iz teškog momenta sezone i ovo bi mogla da bude utakmica koja će nam pomoći da prođemo kroz ovaj težak period- rekao je Brajan Saketi.

Crveno-beli gostuju Breši ove srede od 20 i 30 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading