RASPAD U CEDEVITI: Otišao trener, a za njim cela petorka!

Autor: Sportske novosti

Sport

25.10.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski šampion Cedevita trpi revolucionarne promene pošto su iz kluba otišli predsednik Mladen Veber, sportski direktor Mateja Mamić i trener Sito Alonso, klub rešili da napuste i glavni košarkaši.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Cedevite

Nakon poraza od Lokomotive u Zagrebu u Evrokupu (85:81), španski stručnjak je rešio da napusti Cedevitu, a umesto njega bi na klubu trebalo da dođe i Slaven Rimac. Međutim, tu nije kraj odlazaka iz hrvatskog kluba.

Za Alonsom će otići i pojačanja na kojima je insistirao Džoš Mageti, Pablo Agilar, Eldžin Kuk, kao i brazilski tandem Vitor Benite - Augusto Lima, pišu "Sportske novosti".

Kao zamena odlazećim košarkašima, očekuje se dolazak trojice novajlija, među kojima je Džejkob Pulen. Na čelo kluba dolazi vlasnik Emil Tedeski, a za sportskog direktora postaviće bivšeg trenera Veljka Mršića.

Pred Cedevitom je težak raspored, slede mečevi protiv Budućnosti u Zagrebu, a potom gostovanja Crvenoj zvezdi i Tofašu u možda ključnim utakmicama za celu sezonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading