Kliperi nisu dozvolili Raketama da se upale: TEODOSIĆ SOLIDAN, BOBI MINIMALNO NA TERENU

Autor:

Sport

27.10.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjuston Rokitsa upisali su i četvrti poraz od pet mečeva na startu sezone u NBA ligi.

Teodosić

Ekipa iz Hjustona je poražena na svom terenu od Los Anđeles Klipersa rezultatom 133:113, u meču u kojem su gosti sa zapadne obale SAD od sredine druge četvrtine uspostavili kontrolu na terenu i do kraja samo povećavali prednost. 

 

Najefikasniji u timu Klipersa bio je uz rekord karijere Montrezl Harel sa 30 poena, Lu Vilijams je ubacio 23, Danilo Galinari 16, Tobajas Haris 15, a 14 Ejveri Bredli. 

Srpski plejmejker Miloš Teodosić je na terenu u dresu Klipersa proveo 17 minuta, a za to vreme je postigao osam poena (3/4 iz igre, 2/3 za tri), uz sedam skokova, pet asistencija i +/-učinak na igru svog tima +19. 

 

Srpski centar Boban Marjanović je igrao samo četiri minuta za Kliperse, postigao je tri poena (1/2 za dva, 1/2 sa linije penala), uz tri skoka i jednu ukradenu loptu. 

Prva zvezda Hjustona Džejms Harden nije igrao zbog povrede zadnje lože, a u njegovom odsustvu Karmelo Entoni je ubacio 24 poena, Džerald Grin 19, Kris Pol i Pi Džej Taker po 12, dok je Klint Kapela uz 15 skokova imao i 14 poena. 

LA Klipersi su i drugi put u sezoni savladali Hjuston, pa sada imaju ukupno tri pobede i dva poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading