TEODOSIĆ: U punom sastavu da napadnemo SP

Autor:

Sport

27.10.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić debitovao je u novoj sezoni sa 8 poena, 7 skokova i 5 asistencija, a potom je izjavio da se nada da će nastaviti tako.

RepublikaFoto: twitter.com/Milos Teodosic
Miloš Teodosić

- Generalno se osećam jako dobro, a problem je bio u tome što sam propustio veliki deo trening-kampa. Imao sam malu povredu zadnje lože, ali sada je sve OK. Nadam se da ću dobijati šansu u meri u kojoj sam je dobio na ovom meču, potrudiću se da je iskoristim u svakom trenutku - počinje Teodosić za Sport klub.

Trener Dok Rivers rekao je na konferenciji da su bekovi profitirali od saradnje sa Semom Kaselom, nekada vrhunskim plejmejkerom.

- Sem radi manje-više sa svima osim sa mnom. Ja radim sa dvojicom drugih trenera koji su mi mnogo pomogli da održim kondiciju i da budem u ritmu. Sem je sjajan trener i treba da nastave da rade sa njim.

Na pitanje šta očekuje u nastavku sezone, Teo odgovara:


- Iskreno da ti kažem, ne znam (šta da očekujem). Na meni je da budem spreman za svaku utakmicu, sad da li ću na svakoj dobiti šansu ili ne, to ne znam… Videćemo, tek je počela sezona, ima zaista mnogo utakmica, idemo od jedne do druge.

Prešli smo na reprezentaciju, ostala su još dva prozora, a selektor Đorđević nedavno je bio u poseti svim srpskim NBA igračima.

- Razgovarali smo sa Saletom i letos. Nadamo se da će momci koji budu igrali u ta dva prozora obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo, a onda se nadamo da ćemo kompletni otići u Kinu da odigramo dobro. Imamo sjajnu ekipu, to treba da iskoristimo i da u punom sastavu odemo na SP -zaključio je Teodosić za Sport klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading