(VIDEO) BOBI I TEO UPALI U FRKU: Policija sprečila NBA HAOS!

Autor:

Sport

31.10.2018

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća NBA noć... LA Klipersi su izgubili od Oklahome 128:110, a ovaj meč mogao je da obeleži ozbiljan skandal. Malo je nedostajalo da dođe do ozbiljne tuče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Miloš Tedosić i Boban Marjanović ni krivi ni dužni našli su se u velikoj frci. Sve je počelo startom Patrika Beverlija. Da, dobro ste pročitali startom. I pored toga što nije reč o fudbalu, on se bacio u noge Raselu Vestbruku. Kako ovo nije prvi put da uradi ovako nešto, i kako je tako već jednom povredio Rasa, došlo je do velike gužve.

 

 

Vestbruk se najpre udaljio od mesta faula, ali kako je zatražen tajmaut, prišao je klupi Klipersa. Počele su verbalne čarke između njega i Beverlija, pošli su jedan ka drugom pa su se umešali i saigrači a između su stale i sudje sudije.

Na teren je morala da utrči i policija i tako smiri strasti. Moglo je da dođe do ozbiljne tuče, ali ovoga puta sve je ostalo na uvredama u gurkanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading