MIJAILOVIĆ: Nemamo čarobni štapić ali imamo budućnost

Autor:

Sport

02.11.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da sa novim trenerom Italijanom Andreom Trinkijerijem očekuje bolje rezultate i poručio da crno-beli imaju velike ambicije i u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

- Bilo je mnogo opcija za trenera, a Andrea je bio naša prva zelja. Nije bilo zatezanja u pregovorima, odmah smo se dogovorili i potpisali saradnju na tri godine. Svideo mu se naš projekat - naveo je Mijailović na konferenciji za novinare u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Na pitanje novinara da li je realnost napad na titule ABA lige i Superlige, prvi čovek Partizana je odgovorio:

- Partizan ima jako nizak budžet u odnosu na ostale. Uvek idemo na najviše uspehe, zna se šta je Partizan. Teško je govoriti o tituli, to su predviđanja... Ova godina je za stabilizaciju kluba, hteli smo da je završimo sa Čankom, ali se desilo to što se desilo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Dolazak Trinkijerija donosi Partizanu svetlu budućnost, smatra Mijailović.

- Neću reći da nam treba vreme, ali preko noći ne može sve da se promeni. Nemam čarobni štapić... Sa Trinkijerijem imamo budućnost i obećavam da ćemo biti sve bolji, iako trenutni rezultati ne govore tome u prilog.

Tema konferencije bila je i plata bivšeg selektora reprezentacije Grčke i nekada trenera Kantua, UNIKS-a i Bamberga.

- Daleko od toga da je milion, 800.000, 700.000. Ako mi neko otkrije plate drugih trenera u ligi, onda ću i ja da kažem. Princip je isti otkad sam došao, fiksni deo i nagrada za rezultate. Neka ostane zagonetka za one koje najviše zanima, a pogotovo odakle pare za platu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading