TRENER CEDEVITE - Rimac: Nikome nije lako protiv Zvezde!

Autor:

Sport

02.11.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde, trenutno lideri ABA lige igraju derbi meč šestog kola najjačeg takmičenja na Jadranu, a protivnik je zagrebačka Cedevita. U prošlom kolu "sokići" su savladali aktuelnog šampiona Budućnost i najavili možda bolje dane za tim iz glavnog grada Hrvatske klub. Trener gostiju svestan je da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

RepublikaFoto: facebook.com/kkcedevita/
KK Cedevita

- Sigurno da nijednoj ekipi nije lako da igra protiv Zvezde u Beogradu. Očekuje nas teška utakmica. Direktno smo iz Turske sleteli u Beograd i nadam se da ćemo biti spremni energetski i fizički da odgovorimo jednoj jako kvalitetnoj ekipi koja je dobro vođena i organizovana. Da sad tu ne bacamo pametne fraze… Realno, odbrambeno ćemo morati biti agresivni i da sprečimo njihove najjače igrače. Mislim da imamo igrače koji mogu dobro uraditi taj defanzivni posao. Isto tako, u napadu moramo biti pametni i racionalni, ne gubiti lopte i ne juriti da ipak malo usporimo ritam - kaže Rimac.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Crveno-beli trenutno dele prvo mesto na tabeli sa Mega Bemaksom uz skor od pet pobeda bez poraza, dok Cedevita ima tri trijumfa, ali je i dva puta gubila mečeve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading