Srbima prija Florida; Klipersi bolji od Orlanda

Autor:

Sport

03.11.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Klipersi zabeležili su ubedljivu pobedu na Floridi protiv Orlanda 120:95, uz odličnu partiju Bobana Marjanovića. Hjuston prekinuo crnu seriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Posle izjednačene prve četvrtine Klipersi su u drugoj preuzeli stvar u svoje ruke. Dobili su je 35:22 i najavili siguran trijumf. Nijednog trenutka nisu spuštali ritam i došli su do ubedljivog trijumfa i sada su na 5-4. Kod pobednika odličan je bio Boban Marjanović, koji je za 22 minuta zabeležio 10 poena uz šut iz igre 4/7 i nešto slabiji sa linije penala 2/6, 11 skokova i dve asistencije. Miloš Teodosić za 17 minuta na parketu upisao je 6 poena (2-3 iz igre), 4 skoka i 3 asistencije.

Najefikasniji je bio Lu Vilijams sa 28 poena, dok je na drugoj strani dominirao Nikola Vučević sa 22 poena, 11 skokova, po tri asistencije i blokade. 

Hjuston Rokitsi bili su promovisani u jednog od glavnih kandidata za titulu pred početak sezone, ali tek protiv Bruklina prekinuli su niz od četiri poraza i došli do tek druge pobede u sezoni. Rakete su u gostima slavile 119:111, uz 32 poena, 11 asistencija i sedam skokova Krisa Pola i 28 poena Karmela Entonija. Na drugoj strani Karis Lavert postigao je 29 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading