STALA JE CRVENO-BELA MAŠINA: Drugi poraz Zvezde u Evrokupu!

Autor:

Sport

07.11.2018

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su drugi poraz u Evrokupu pošto su izgubili na gostovanju Ulmu rezultatom 95:80 u okviru 5. kola Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Igrala se čvrsta odbrana od samog starta meča, crveno-beli su ušli u preblem sa faulovima, a mučili su se i u napadu. Domaći su igrali agresivnije, što im se isplatilo. Već u prvom kvartalu su uspeli da naprave prednost koji su čuvali tokom čitavog meča. Ognjen Dobrić je bio raspoložen od starta meča, ali nije uspeo da razmrda ostale. Prva četvrtina je završena rezultatom 21:17.

RepublikaFoto: Starsport

Pokušala je Zvezda da nadigra Ulm pod košem pošto sa distance nije išlo. Očajno su crveno-beli odigrali drugu četvrtinu, već posle prvih 5 minuta Ulm je imao dvocifrenu prednost. Domaće je krenuo šut, a Milan Tomić nije imao rešenje za raspoložene protivnike. Motivisanom i pametnom igrom Ulm je polako uvećavao prednost, koristio sve greške demotivisanih igrača Zvezde, pa su na poluvreme otišli sa velikih plus 17.

Pokušali su crveno-beli da se trgnu početkom drugog poluvremena, ali košarkaši Ulma su znalački čuvali prednost i imali odgovor na igru srpskog šampiona. Vezao je dve trojke Ognjen Dobrić, ali nisu Zvezdini igrači imali rešenje za sjajnog Evansa koji je zadavao dosta problema.

RepublikaFoto: Starsport

Košarkaši Zvezde su uspeli da umanje razliku na kraju poslednje četvrtine, ali nisu imali dovoljno energije, nisu imali rešenja ni u odbrani ni u napadu da bi preokrenuli meč.

Najefikasniji u timu crveno-belih bio je Ognjen Dobrić sa 21 poenom, pratio ga je Perperoglu sa 10 i Beron sa 9.

Najraspoleženiji u pobedničkom timu je bio Evans sa 23 poena, pratili su ga Miler sa 20 i Grin sa 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading