NOVI IZAZOV - Tomić: Protiv Olimpije čvrsto i sa puno energije

Autor: Tanjug

Sport

09.11.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da njegov tim na gostovanju Olimpiji mora da odigra sa mnogo energije i koncetracije ako želi da sačuva maksimalan učinak posle sedam kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport

- Sledi nam meč sa vrlo talentovanom ekipom, koja igra sa puno energije. Već smo se sastali sa njima ove sezone u Superkupu i videli da imaju kvalitet. Špan, Mesiček, Lazić, Badžim, dobri stranci poput Džonsa, tu je iskusni centar Begić... Crvena zvezda mora da odigra sa puno energije, koncentracije, čvrsto, ako želimo bodove u ovoj utakmici - rekao je Tomić.

Crveno-beli u Ljubljanu putuju posle poraza na terenu Ulma u Evrokupu, pa će na drugom uzastopnom gostovanju tražiti povratak na pobednički kolosek.

Najbolji Zvezdin pojedinac u Ulmu Ognjen Dobrić ističe da je meč protiv Olimpije od velike važnosti.

- ABA liga je prioritet i to smo više puta naglašavali, kao i da nas očekuje dosta rada kako bismo dostigli maksimum kada je najvažnije. Na tom putu, ovakve utakmice predstavljaju izazov jer je Olimpija dobar tim, sa puno talenta, energije i mladih igrača, ali i nekoliko vrlo iskusnih koje predvode Begić i Bubnić. Očekujemo kvalitetnog protivnika i čvrstu utakmicu - poručuje Dobrić.


Utakmica između Olimpije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u hali Stožice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading