TRINKIJERI ZOVE NAVIJAČE: Potreban nam je pun "Pionir"

Autor:

Sport

09.11.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju ove subote meč sedmog kola ABA lige protiv Cibone u hali "Aleksandar Nikolić". Nakon dve vezane pobede ekipa Andree Trinkijerija ima dobru šansu da nastavi pobednički niz i ponovo se na tabeli popne na mesto koje vodi u plej-of. Italijanski stručnjak zove navijače u pomoć.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Uoči novog duela italijanski stručnjak je pozvao na oprez, ocenivši da je Cibona znatno iskusnija ekipa.

- Još jednom, našoj ekipi je potreban pun Pionir. Jako smo mladi i treba nam pomoć. Svakodnevno puno radimo i sada taj rad moramo pretvoriti u igru, a uz podršku je uvek lakše. Očekuje nas teška utakmica, oni su jako iskusni, a mi jako neiskusni, i ako se bude igralo u ritmu koji nametne Cibona, neće biti dobro za nas. Ukoliko uspemo da nametnemo stil igre koji odgovara nama, imaćemo dobru šansu - izjavio je Trinkijeri za sajt kluba.

Utakmica sedmog kola Jadranske lige između Partizana i Cibone igra se u subotu od 19 sati u hali Pionir, a direktan televizijski prenos je na prvom kanalu televizije Arena sport.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading