SRPSKI BAJERN OBORIO 6 REKORDA!

Autor:

Sport

11.11.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Dejana Radonjića u Bajern doneo je titulu šampiona Nemačke bavarskom klubu i očigledan boljitak u svim parametrima igre, a evroligaškom pobedom nad Darušafakom 116:70 su Radonjić i njegov tim oborili čak 6 rekorda.

RepublikaFoto: twitter.com/FCB Basketball
Košarkaši Bajerna

Prvi rekord jeste taj da je ovo bila najubedljivija pobeda ekipe u Evroligi. Razlika od 46 poena je zaista fascinantna, a Bavarci nikada nisu postigli toliko poena u jednoj evroligaškoj utakmici. 

Takođe, Bajern je oborio rekord po ukupnom timskom indeksu korisnosti, koji sada iznosi 156. 

Ostvaren je i najveći broj asistencija u jednoj utakmici, čak 28, ali posebno su bitni rekordi koji se tiču šuta i to onog za tri poena. 

Bavarci su na pomenutom meču pogodili čak 18 trojki, a imaju i najbolji procenat šuta za tri poena do sada, čak 69.2 odsto. 


- Bila je to veoma važna pobeda, posebno smo bili impresivni na šutu za tri poena. Ali sve što me sada zanima je utakmica sa Oldenburgom. I dalje ću insistirati na jakoj odbrani- rekao je Radonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading