IZ FMP-a PRED KRKU: Da nematnemo svoju igru

Autor:

Sport

11.11.2018

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP će u ponedeljak u Železniku ugostiti ekipu Krke u poslednjem meču 7. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Tim Vladimira Jovanovića u prethodnom kolu je iznenadio Igokeu u Laktašima, pa u dobrom raspoloženju dočekuju duel protiv ekipe iz Slovenije.

Krka je do sada u regionalnom takmičenju upisala dve pobede uz četiri poraza, dok FMP ima polovičan skor 3-3.

- Nakon veoma bitne pobede u Laktašima dočekujemo Krku i verujem da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka. Samo sa maksimalnim angažovanjem, pre svega u odbrani, možemo očekivati pozitivan rezultat za nas - rekao je košarkaš tima iz Železnika Marko Jeremić.

Trener Vladimir Jovanović respektuje tim iz Novog Mesta, uprkos tome što nemaju pobedu u dva poslednja kola.

- Dočekujemo ekipu Krke koja iza sebe ima dva vezana poraza i koja će sigurno pokušati sve kako bi došla do pobede. Utakmice protiv Mornara i Partizana su dokaz da sigurno imaju kvalitet. U sastavu je veliki broj iskusnih igrača koji iza sebe imaju veliki broj utakmica u ABA ligi - naveo je Jovanović.

- Moramo da zadržimo pristup i energiju koje smo imali u prethodnim mečevima. Posebno treba da obratimo pažnju na koncentraciju u sprovođenju zadataka kako bismo došli do pozitivnog rezultata. Potrebni je da nametnemo svoj ritam, da igramo brzo i tražimo dobra rešenja u napadu - rekao je trener ekipe FMP.

Duel FMP - Krka igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani u Železniku, uz direktan prenos na Areni sport 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading