TRINKIJERI VRAĆA PARTIZAN IZ MRTVIH!

Sport

12.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri utakmice - tri pobede. Italijanski trener Andrea Trinkijeri je više nego ozbiljno shvatio svoj zadatak u Partizanu, pa je brže-bolje podigao ekipu i upisao treći uzastopni trijumf, a ovog puta pregažena je Cibona (86:67) u prepunom Pioniru. I to kako! Posle preokreta!

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri prodrmao crno-bele!

NEOPHODAN RESET

Utakmica sedmog kola bila je po mnogo čemu specifična, pogotovo jer su crno-beli gubili 15 razlike, da bi onda serijom 25:0 preokrenuli i uspeli da slave s "plus 19". Sve to raduje i legende nekadašnjeg evropskog šampiona među kojima je i Goran Grbović.

- Trinkijeri je izuzetno dobar trener i motivator. Uvek je birao ekipu koja ima perspektivu, što naš klub ima. Svaki igrač mora da zna da je deo kluba i porodice, koja je bila prvak Evrope, a Andrea na tome i insistira - oduševljen je Grbović.

Ipak, ništa se ne dešava preko noći, pa članovi kluba iz Humske imaju još mnogo toga na čemu treba da porade.

- Sjajan potez kluba je dolazak Trinkijerija, jer se njegov kvalitet video po brzini za koju je uspeo da povrati ekipu iz mrtvih i iščupa je iz serije poraza. Bilo je neophodno resetovanje i ovo je bio pravi način. Očigledno je da je unapredio ekipu, ali biće naravno još uspona i padova - zaključuje Grbović.

NOVICA NA PAUZI

RepublikaFoto: Starsport

Kao i uvek, Andrea je slikovito objašnjavao igru svoje ekipe posle utakmice i imao šta da zameri uprkos pobedi.

- Ako mislimo ovako da igramo protiv Zvezde, Budućnosti... Auu... Mladi smo, ali moramo da naučimo da ne smemo ovako da otvorimo utakmicu. Kao da smo bili pijani! Malo je rano u 19 časova biti pijan - rekao je harizmatični trener, a onda se osvrnuo na status Novice Veličkovića:

- Imamo dil. Rekao sam mu da proba da se vrati u fizički najbolju formu. Dao sam mu nekoliko nedelja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading