PAO ŠAMPION U LOS ANĐELESU: Srbi gledali sa klupe!

Autor:

Sport

13.11.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Klipersi savladali su nakon produžetka Golden Stejt Voriorse na svom parketu, a srpski košarkaši Boban Marjanović i Miloš Teodosić su meč posmatrali sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Klipersi - Voriorsi!

Prvo poluvreme bilo je prilično izjednačeno, a u drugom delu meča bolji su sve do pred kraj bili Klipersi. Domaći tim je pred poslednju četvrtinu imao devet poena prednosti, ali su Voriorsi uspeli da izbore produžetak.

Ipak, dodatni period je pripao Klipersima koji su tako došli do osme pobede u sezoni. Voriorsima je ovo treći poraz, a drugi u poslednja tri meča.

Kliperse je sa 25 poena predvodio Lu Vilijams, Šai Gildžos Aleksander postigao je 18 poena, jedan manje imao je Tobajas Haris. Danilo Galinari stao je na 14, a MArćin Gorat na 12 poena.

U Golden Stejtu je najbolji bio Kevin Durent koji je zabeležio tripl - dabl sa 33 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Klej Tomson ubacio je 31 poen, a Drejmond Grin je postigao šest poena uz 14 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading