BOGDANOVIĆU SKROMNOST NIJE JAČA STRANA!

Autor:

Sport

13.11.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović se vratio u tim posle odsustva zbog operacije kolena, a prva dva meča na kojima je igrao Kingsi su zabeležili dva poraza, ipak Bogdan je zablistao u trećem protiv San Antonija kada je ubacio 22 poena. Nakon meča otkrio je planove Kingsa za ovu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović se vratio!

Bez Bogdana Bogdanovića je Sakramento ove sezone imao sedam pobeda i četiri poraza. 

Posle te utakmice srpski bek je poručio da Kingsi imaju potpuno drugačije ciljeve u odnosu na prošlu sezonu.

 - Ove godine imamo potpuno drugačiji pristup. Teško je kada uđeš u sezonu, kao što je bilo prošle godine sa skorom 1/8 ili 1/9. Potpuno je drugačije kada posle 14 mečeva imaš 8/6. Stvarno pokušavamo da uđemo u plej-of ove godine i znam da nekome zvuči ludo, ali to je naša motivacija- rekao je Bogdanović.

- Zabavno je igrati sa ovim momcima i kako ostali napreduju, imamo i nove igrače. Divno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu godinu, sećam se da nismo znali gde je ko nismo znali akcije, ali sada svi bolje znamo svoje uloge- rekao je Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš je inače zbog procesa oporavka posle operacije na nešto kraćoj minutaži, a tako će možda biti i u narednom meču kog Kingsi igraju tek u petak protiv Memifisa u gostima.

- Pauza će mi odlično doći, takođe i ostali momci se mnogo troše. Malo ćemo se odmoriti, spremiti se i spremiti taktiku- rekao je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading