Harden zna recept do uspeha

Autor:

Sport

14.11.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Hjuston Rokitsa Džejms Harden bio je izuzetno zadovoljan posle pobede nad Denver Nagetsima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

Rakete su slavile u Koloradu 109:99 i upisale drugi trijumf u nizu. Među najzaslužnijima za to bio je i Harden sa 22 poena, 11 asistencija i pet skokova.

- Koristio sam ono što mi je odbrana dala. Verovao sam momcima, upošljavali su me u pravim trenucima. Naši visoki igrači su odradili sjajan posao i otvarali nam prostor. Zadovoljan sam kako smo igrali - izjavio je 29-godišnji košarkaš i dodao:

- Svesni smo da je potrebno vreme da bismo bili na nivou od pre. Ali ako nastavimo sa sjajnom odbranom i naš napad će biti dobar. Kad to spojimo, bićemo ponovo strašni.

Sličnog mišljenja je i plejmejker Kris Pol.

- Ostvarili smo dva važna trijumfa. Pobediti Denver na njihovom parketu nije lako. Oni igraju jako dobro kod kuće. Na ovoj pobedi ćemo graditi dalje igre - poručio je Pol.

Roketsi posle 13 mečeva imaju skor 6-7 i trenutno su 12. na Zapadu. U narednoj utakmici dočekuju Golden Stejt Voriorse u reprizi prošlogidišnjeg finala konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading